Kontakt salg på: adiatek@adiatek.dk el. +45 53767644
Ring eller send en sms til: +45 4082 9148 for service og reparation!

Bær din støvsuger på ryggen med HEPAPRO

Effektiviser din rengøring med op til 60%

Med HEPAPRO rygstøvsugeren går din støvsugning kun fremad!

Bliv fri for at løsne en fastklemt ledning, en snoet ledning, slå maling af karme, skifte strømstikket. Ikke mindst sørger HEPAPRO for en oprejst og fleksible arbejdsposition, så man undgår en skæv træt ømhed i skulder, arm og ryggen.

 • Inklusiv 2 batterier, oplader, rygsæk-sele samt flisemundstykke
 • Hvert batteri giver 50 minutters støvsugning
 • Skift af batteri kan gøres uden at tage støvsugeren af!
 • Du bærer batteriet i et bælte på hoften, uden belastning for din ryg
 • Støvsugeren bæres på ryggen og øger din fleksibilitet

Rygstøvsugeren opfylder OSHA-kravene omkring reduktion af farlige luftbårne partikler på skoler, hospitaler og andre offentlige områder og instanser. Filteret i HEPAPRO støvsugeren er det anerkendte HEPA-filter, som er individuelt testet og certificeret til minimumseffektivitet på 99,97% ved 0,3 mikron. Af mange er det anset som den eneste ’fejlsikre’ metode til, at forhindre farligt støv i at forurene luften og indeklimaet.

HEPAPRO støvsugeren bæres let i den medfølgende komfortable rygsæk-sele. 
De 2 stærke litium(-ion) batterier giver dig op til 50 minutters støvsugning pr. batteri. Samlet får du altså hele 100 minutters støvsugning med fuld sugeevne.
Du kan med fordel have det ene batteri til opladning, mens det andet anvendes i støvsugeren. På denne måde kan du støvsuge i mange timer, helt uden brug af ledning. 

HEPAPRO støvsugeren er ideel til eksempelvis skoler, SFO’er, kontorområder, bolighuse, fitness-centre, eller transportmidler som busser, fly, og toge. HEPAPRO er løsningen til stort set alle rum og lokaler med mange ’forhindringer’, eller til faciliteter hvor brug og adgang til stikkontakter er besværlige – eksempelvis trappeopgange og idrætshaller.

VIL DU HØRE MERE OM HEPAPRO STØVSUGEREN?

 

HEPAPRO Rygstøvsugeren fås fra kr. 5.395,- (ex moms)

HEPAPRO Features

 • Genopladelig og kabelfri rygstøvsuger 
 • Lang drifttid med fuld styrke pr. batteri
 • Frihed og fleksibilitet, til rengøring af store områder
 • Polstret sele med håndtag, der giver din arme fri bevægelighed, optimerer rengøringsydelsen og minimerer stress for operatørens krop.
 • Minimal vægt, robust polyethylen kabinet der giver mange års professionel brug af HEPAPRO.
 • Fire-trins luftfiltrering forhindrer for tidlig tilstopning og sikrer ren luftudstødning.

KLIK HER FOR AT FÅ EN DEMO AF HEPAPRO STØVSUGEREN

 

 

 

Hvad er et HEPA-filter

Vi ønsker alle at den luft vi indånder, er så ren som muligt, og vi ved også at en støvsuger udskiller luft når den er i funktion. Derfor er din støvsugers filter meget vigtig, da det er dette som har betydning for støvsugerens ’udånding’ af luft.

HEPA står for High Efficiency Particulate Air, og er et særligt effektivt filter som indfanger selv de mindste støv- og pollenartikler. Dermed reduceres spredningen af disse artikler, og du får et mere sikkert og sundt indeklima.

Der findes forskellige filtre, men HEPA-filteret er anerkendt som markedets mest effektive, og med et originalt HEPA-filter er du sikker på at kravene overholdes. Se videoen på denne side, og hør hvordan HEPAPRO støvsugernes HEPA-filter er individuelt testet og certificeret.

Din støvsugers effektivitet afgøres derfor også af dennes filter. Med et HEPA-filter står du stærkere i kampen mod støv fra møbler, elektroniske apparater, tøj, hud og ikke mindst det støv vi medbringer udefra.

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at teste om du er en menneskelig besøgende og for at forhindre automatiserede spamindlæg.