Kontakt salg på: adiatek@adiatek.dk el. +45 53767644
Ring eller send en sms til: +45 4082 9148 for service og reparation!

 

 

 

 

 

KLIK HER FOR DEMO

 

Kontakt Finn Schmidt Holm på 53767644 eller direkte på mail adiatek@adiatek.dk

Diamond100S Gulvvasker

Produkt Beskrivelse

Den største i serien af 'ride-on' rengøringsmaskiner der, i det væsentlige, bevarer det karakteristiske Adiatek-look.

Den kan have tre mulige former for børstedæk for at kunne nå op til en arbejdskapacitet på max. 7.000 m2/h. To af seriens modeller fås som vaske-sugemaskiner med en arbejdsbredde på hhv. 85 og 100 cm; den tredje model er en feje- og vaskesugemaskine med en arbejdsbredde på 100 cm.

Trækkraften sikres af et hjul med motor, der gør det muligt at arbejde med en stigning på max. 10% og med en hastighed på max. 7 km/h. Et stort rum til batterierne er nemt tilgængeligt, når man løfter sædet. Batteriernes kapacitet kan nå op til 500 Ah, hvilket giver mindst 4 timers kontinuerligt arbejde. De to store beholdere med en kapacitet på 235 liter er i polyethilene, og har en kraftig tykkelse, som sikrer uafhængighed i arbejdet og nemt holdes under opsyn og efterfølgende renses.

To kraftige opsugere sikrer en perfekt tørring af alle typer gulve. Et Adiatek patenteret system garanterer for maskinens lydløshed. Sugefoden er robust, nem at regulere og den følger maskinens bane på en sådan måde, at den sikrer et perfekt tørt gulv.

Du kan få en køreklar Diamond 100S fra kr. 199.980,-

Få en demo af DIAMOND Ride-On Gulvvaskemaskine

Har du hørt om BioSid, som med fordel kan anvendes til rengøring af Gulvvaskemaskiner?