Kontakt salg på: adiatek@adiatek.dk el. +45 53767644
Ring eller send en sms til: +45 4082 9148 for service og reparation!

Gulvvaskemaskiner til ethvert behov

En gulvvaskemaskine fra Adiatek, er lig med kvalitet i din rengøring, og den rette gulvvaskemaskine kan gøre en verden til forskel. Med en gulvvaskemaskine fra Adiatek, vil du hurtigt opleve alle fordelene ved at have en maskine som effektivt efterlader gulvet skinnende rent.

En gulvvaskemaskine fra Adiatek sikre dig en grundig og effektiv rengøring hver gang, grundet den innovative teknik, ligesom du får en maskine der er let at håndtere af dine brugere samt et funktionelt design.

Vores maskiner både vasker og polerer dit gulv, som naturligvis efterlades helt tørt. Samtidig har de et stort fokus på et ergonomisk design, som sikrer dig en let og behagelig håndtering i alle faser af rengøringsarbejdet. Derfor opnår du og din virksomhed, med den rette gulvvaskemaskine, både en rengøring af høj kvalitet, samtidig med at I sparer tid på rengøringen.

Horsens Kommune har i flere år benyttet maskiner fra Adiatek. Både Baby gulvvaskemaskiner, Ride On og den meget populære I-mop.

Klik her og læs om Horsens Kommune erfaringer med Adiatek

Uanset dit behov og kompleksitet findes der en gulvvaskemaskine der passer til dig. De mindre maskiner, som betjenes gående, er optimale til de mindre kontorarealer eller restauranter. Baby gulvvaskemaskine er vores mindste gulvvasker, som let kommer rundt og gør rent i alle kroge, imens Diamond er vores største Ride on gulvvaskemaskine, som er perfekt til store industriarealer.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på telefon 53 76 76 44, hvis du har spørgsmål til hvilken gulvvaskemaskine som passer bedst til dine behov. Ligesom vi også gerne kommer og laver en demo hos dig, af vores maskiner.

Klik her for pris, råd og demo

 

 

Vælg din gulvvaskemaskine ud fra dit behov og arbejdsareal