Kontakt salg på: adiatek@adiatek.dk el. +45 53767644
Ring eller send en sms til: +45 4082 9148 for service og reparation!

Adiatek.dk er en ny aktør på det danske marked for gulvvaskemaskiner. Vi forhandler gulvvaskemaskiner fra den italienske virksomhed Adiatek, der blev grundlagt i 2003 og som sælger til 40 lande. Roberto Torti og Gianpaolo Accadia, der er grundlæggere af virksomheden, har mange års erfaring med produktion og udvikling af professionelle gulvvaskemaskiner fra verdens førende producenter.

De så et hul i markedet for at udvikle gulvvaskemaskiner med brugerne i centrum. Det betyder, at Adiatek.dk i dag er den førende spiller på markedet med ergonomisk og brugervenligt design, der gør hverdagen lettere for brugerne, mindsker sygefraværet og øger effektiviteten.

 

Drømmen blev til virkelighed

"En gulvvaskemaskine i verdensklasse - med den bedste ydeevne. Min store drøm er blevet til virkelighed."

Gian Paolo Accadia
President of Adiatek
 

Design udtrykker fremtiden

"Som ansvarlig for design er det mit mål at designe et detaljeret udvalg af gulvvaskere, som er æstetiske og nemme at genkende. Den ovale facon i arbejdet med at udvikle formerne er inspireret af Columbus ægget.
Min filosofi er, at 'design' udtrykker fremtiden, og 'funktionalitet' udtrykker traditionen."

Arch. Valerio Facchin
Designer of Adiatek

 
Synergi mellem mennesker og maskiner

"Adiateks produktionshal er stedet, hvor teknisk dygtige ingeniører mødes med effektive produktionsfolk.
Tilsammen skaber de gulvvaskemaskiner af høj kvalitet - udført med stor omhu og manuelle færdigheder.
De menneskelige kvaliteter er den væsentligste ressource i denne synergi, og det er mit job altid at fremme disse kvaliteter gennem mine professionelle fagkundskaber."

Eng. Roberto Torti
Production Manager of Adiatek
 

Et tilhørsforhold til Adiatek

"At administrere Adiatek handler ikke kun om økonomi, men også om mennesker. Det vigtigste for os er, at hver enkelt kunde oplever et tilhørsforhold til Adiatek. Et tilhørsforhold, som fremmer samarbejdet og væksten til gensidig succes. Det er filosofien bag vores vækst."

Rag. Mauro Praga
Accounting Manager of Adiatek
 

Fremtid i traditionen

'Fremtid i traditionen' er vores filosofi. Det er Adiateks livssyn. Et livssyn, der er skabt i tæt samarbejde med vores kunder - med udgangspunkt i deres behov og som bidrag til deres succes.

Rag. Giuseppe Giacomin
Commercial Director of Adiatek Italy