Kontakt salg på: adiatek@adiatek.dk el. +45 53767644
Ring eller send en sms til: +45 4082 9148 for service og reparation!

Bær din støvsuger på ryggen med HEPAPRO

Effektiviser din rengøring med op til 60%

Med HEPAPRO rygstøvsugeren går din støvsugning kun fremad!

Ønsker du at blive fri for at løsne en fastklemt ledning, have en snoet ledning, undgå at slå maling af karme eller ofte at skifte strømstikket? Så er HEPAPRO rygstøvsugeren svaret.

Samtidig sørger HEPAPRO for en oprejst og fleksible arbejdsposition, så du undgår en skæv, træt, ømhed i skuldre, arme og ryggen.

 • Inklusiv 2 batterier, oplader, rygsæk-sele samt flisemundstykke
 • Hvert batteri giver 50 minutters støvsugning
 • Skift af batteri kan gøres uden at tage støvsugeren af!
 • Du bærer batteriet i et bælte på hoften, uden belastning for din ryg
 • Støvsugeren bæres let på ryggen i den medfølgende sele, hvilket øger din fleksibilitet

Rygstøvsugeren opfylder OSHA-kravene omkring reduktion af farlige luftbårne partikler, hvad angår skoler, hospitaler og andre offentlige områder og instanser. Blandt andet grundet det anerkendte HEPA-filter, som er individuelt testet og certificeret til minimumseffektivitet på 99,97% ved 0,3 mikron. Dette er af mange anset som den eneste ’fejlsikre’ metode til, at forhindre farligt støv i at forurene. 

De 2 stærke litium(-ion) batterier giver dig op til 50 minutters støvsugning pr. batteri. Samlet får du altså hele 100 minutters støvsugning med fuld sugeevne.
Du kan med fordel have det ene batteri til opladning, mens det andet anvendes i støvsugeren. På denne måde kan du støvsuge i mange timer, helt uden brug af ledning. 

HEPAPRO støvsugeren er en ideel løsning ved rengøring af eksempelvis skoler, SFO’er, kontorområder, bolighuse, fitness-centre, eller transportmidler som busser, fly, og toge. HEPAPRO er løsningen til stort set alle rum og lokaler med mange ’forhindringer’. Ligeledes til faciliteter hvor brug og adgang til stikkontakter er besværlige – eksempelvis trappeopgange og idrætshaller.

VIL DU HØRE MERE OM HEPAPRO STØVSUGEREN?

 

HEPAPRO Rygstøvsugeren fås fra kr. 5.395,- (ex moms)

HEPAPRO Features

 • Genopladelig og kabelfri rygstøvsuger 
 • Lang drifttid pr. batteri
 • Frihed og fleksibilitet til rengøring af store områder
 • Polstret sele med håndtag, der giver dine arme fri bevægelighed, optimerer rengøringsydelsen og minimerer arbejdspresset for brugeren.
 • Minimal vægt, robust polyethylen kabinet der giver mange års professionel brug af HEPAPRO.
 • Fire-trins luftfiltrering der forhindrer for tidlig tilstopning og sikrer en ren luftudstødning.

Klik her for pris, råd og demo AF HEPAPRO STØVSUGEREN

 

 

 

Hvad er et HEPA-filter?

Vi ønsker alle at den luft vi indånder, er så ren som muligt. Vi ved også at en støvsuger udskiller luft, når den er i funktion.

Derfor er din støvsugers filter meget vigtig, da dette har betydning for støvsugerens ’udånding’ af luft.

HEPA står for High Efficiency Particulate Air, og er et særligt effektivt filter som indfanger selv de mindste støv- og pollenartikler. Dermed reduceres spredningen af disse artikler, og du får et mere sikkert og sundt indeklima.

Der findes forskellige filtre, men HEPA-filteret er anerkendt som markedets mest effektive. Med et originalt HEPA-filter er du derfor sikker på at kravene overholdes. Se videoen på denne side, og hør hvordan HEPAPRO støvsugernes HEPA-filter er individuelt testet og certificeret.

Din støvsugers effektivitet afgøres blandt andet af dens filter. Med et HEPA-filter står du stærkere i kampen mod støv fra møbler, elektroniske apparater, tøj, hud og ikke mindst det støv vi medbringer udefra.

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at teste om du er en menneskelig besøgende og for at forhindre automatiserede spamindlæg.