Kontakt salg på: adiatek@adiatek.dk el. +45 53767644
Ring eller send en sms til: +45 4082 9148 for service og reparation!

i-Mop XXL til store og små områder.

I-mop XXL, giver dig mulighed for meget mærkbar forbedring af rengøring og vedligeholdelse, samtidigt med at den sparer dig tid og penge. Denne meget kraftige maskine, vil rengøre gulve hurtigere, nemmere og med bedre resultat, end du nogensinde kan opnå med traditionel våd mopping. Med 62 cm skrubbeflade, kan i-mop XXL anvendes fra små til store områder.

Klik her for pris, råd og demo

Hurtighed, præcision og flot gulvvasker

Rengør flere kvadratmeter, meget hurtigere

I-mop er en letvægtsmaskine, som er let at manøvrere med. Derfor vil den dække et meget større område i et kortere tidsrum end en traditionel brug af moppe. I-mop kan rengøre op til 2300 kvadratmeter på kun en time, og forandrer derfor helt forestillingen om hvordan en lidt større rengøringsmaskine skal se ud og føles i brug.

Klik her for pris, råd og demo

90% renere

Renhed får helt ny betydning

Den positive vægt der ligger på børsterne, gør dem i stand til at skrubbe grundigere og hårdere, og deres hurtigere rotationshastighed gør dem mere effektive og i stand til at komme i dybden, gør simpelthen rengøringen bedre. Skrubberens bedre kontrol over væskeanvendelsen, fjerner den beskidte og brugte rengøringsvæske fra gulvet, i stedet for at lade det tørre ind på det rengjorte område. Gulvene vil efterfølgende være mærkbart renere og bevisbart mere hygiejniske. Dette kan demonstreres og måles ved en kvantificerbar og helt objektivt ATP test. Områder rengjort med i-mop, er 90% renere, end hvis der har været anvendt traditionel moppe og spand.

Klik her for pris, råd og demo

sikkerhed

Reducer farer ved glatte gulve

I-mop´s avancerede væskeanvendelsessystem, fjerner den anvendte væske og opløsning, og lader gulvet tørre meget hurtigt, og mindsker derfor faren ved at glide og falde. Der er simpelthen ikke brug for advarselsskilte for glat område, da i-mop tørrer så effektivt, at man umiddelbart efter kan gå i det rengjorte område.

Klik her for pris, råd og demo

Større område

Bredere felt rengøring

For at kunne rengøre større områder der er mere udfordrende, med den samme effektivitet og fleksibilitet som i-mop XL, har vi forstørret  dækningsfeltet til 62 cm, og gjort vandtanken større.

Klik her for pris, råd og demo

Citat

"I stedet for at mine ansatte tager en moppe, og bruger en time på at gøre rent, så kan de ved at anvende i-mop, gøre det på 10 minutter, og den sparede tid kan de anvende på andre ting."

Pedro Fereira, rengørings manager Hilton Hotel London Metropole

Klik her for pris, råd og demo

Batterier der holder

Arbejd uden afbrydelser

I-mop er I stand til at arbejde i 24 timer om dagen, og 7 dage om ugen, med ekstra genopladelige batteripakker som nemt udskiftes. Til forskel fra en typisk automatisk rengører, kan i-power batterierne nemt udskiftes imens du kører med maskinen. En batteripakke holder ca. 1 time, og kan genoplades på ca. 1 time. Det betyder, at mens du kører med ét batteri, kan det andet oplades.

Klik her for pris, råd og demo

Spar tid og penge

De fulde omkostninger ved ejerskab

Besparelsen ved at anvende i-mop XXL, er ca. 20%, når det drejer om et areal på ca. 50-75 kvadratmeter, når du anvender i-mop XXL. I-mop XXL har alle de samme kvaliteter som i-mop XL, og opgraderer det antal kvadratmeter du kan rengøre med samme lethed.

Klik her for pris, råd og demo

Kompakt design

Letvægtsmaskine med nem opbevaring

I-mop XXl er en maskine der er god til at transportere rundt til rengøring  mange forskelligartede steder. Der er ingen problemer med trapper, elevatorer eller fra bygning til bygning i et standard køretøj.

Klik her for pris, råd og demo

Lavprofils arbejdsområde

Rengør nedenunder objekter

I-mop XXL har et lavprofils højde på kun 7 cm. Den kan arbejde helt opad - og under genstande, som møbler og diske uden besvær. Derved kan den nemt nå de svært tilgængelige områder, og sparer yderligere opfølgende rengøring.

Klik her for pris, råd og demo

Vi bekymrer os om vor planet

I-mop XXL bruger rengøringsmidler, der er langt mere effektive end almindelig vådrengøring med moppe, eller en konventionel automatisk rengører. I-mop bruger kun en brøkdel af det vand, som almindelig rengøring kræver. Netop fordi den anvender kemikalier og vand fuldt ud, har den reduceret miljøpåvirkningen med over 75%.

I-MOP = FASTER – CLEANER – SAFER – GREENER – BETTER