Kontakt salg på: adiatek@adiatek.dk el. +45 53767644
Ring eller send en sms til: +45 4082 9148 for service og reparation!

I-POWER Batteri

I-POWER systemet begynder at forandre, revolutionere, og på samme tid at standardisere vore maskiner til at anvende den samme ledningsfri strømkilde. Vi startede med i-Mop XL, og udvider nu denne standard til den nye række af vort sortiment. Nu kan du anvende maskinerne hvor og hvornår du vil, uden hensyn til ledning og strømstik.

Klik her for pris, råd og demo

GENSIDIGT UDSKIFTELIGE

En batteripakke virker på alle vore batteridrevne maskiner, og kan udskiftes på et øjeblik. Vi har 2 batteripakker at vælge mellem, i-power 9 & 14. Alt afhængig af den kraft og køretid du har brug for, kan du skifte som det passer dig.

Klik her for pris, råd og demo

Spar tid

I-power batterierne, kan spare værdifuld tid.

 Skal du for eksempel anvende en konventionel støvsuger, skal du først folde ledningen ud og tilslutte til en stikkontakt, før du kan komme i gang, og det modsatte når du afslutter, og dette skal du gentage i hvert nyt rum. Det er 30 sekunder for hvert rum. Et hotel     med 20 rum, løber op til 20.000 kr. sparet med i-power.

Klik her for pris, råd og demo

EN TIL ALLE

Én batteripakke og én oplader er nok til rengøring med et komplet gulvrengøringssystem. Vores i-power batterier, giver strøm til i-mop, i-vac 5B, i-vac 9B, i-gum B og i-light XL.

Interesseret i i-power?

Klik her for pris, råd og demo