Kontakt salg på: adiatek@adiatek.dk el. +45 53767644
Ring eller send en sms til: +45 4082 9148 for service og reparation!

Bevæg dig frit med denne super stærke Rygstøvsuger

Lad ikke strømkablet begrænse dig. Du kan let bære letvægts-og kabelfri i-vac 4B Move på ryggen. Ergonomien i selerne er helt i top – som den bedste rygsæk. Dette gør dig i stand til at bevæge dig med fuld frihed, og at samtidigt arbejde effektivt.
Sno dig imellem inventar og møbler uden at bøvle med ledning og aldrig gå samme vaje tilbage.

Du sparer over 40% arbejdstid!

Bestil demo

i-vac 4B Move

Denne rygstøvsuger, gør dig i stand til at dække mere end det dobbelte gulvareal på samme tid, når du sammenligner med en ordinær støvsuger, og er samtidigt mere ergonomisk opbygget. I-vac 4B Move suger kraftigt og støjniveau er lavt. Du forbedrer mærkbart arbejdsstillingen, og giver dig samtidigt muligheden for yderligere forbedringer med hensyn til arbejdsfunktionerne - hurtigere, renere og mere sikkert.

Bevæg dig ubesværet

Den ledningsfri i-vac 4B Move, giver dig stor bevægelsesfrihed med dens letvægts rygsæk seler, og dette gælder specielt i tæt møblerede områder med lille bevægelsesfrihed. Undgå at ødelægge karme og trække den tidligere tunge støvsuger med ledning. Tænk ergonomisk.

Trådnettet på bagsiden af selepladen, gør brugen komfortabel og kølig. Den brede skulderstrop og bryststroppen, giver dig stor fleksibilitet. Dette unikke bæresystem ved i-vac 4B Move, sikrer dig stor grad af komfort, også ved længerevarende arbejde.

 

Aktiveret ved i-power litium batterier

I-Power litiumbatterier er gensidigt udskiftelige for alle batteridrevne maskiner, og kan skiftes på sekunder. Du kan vælge mellem 2 typer af batterier: I-Power 9 og I-Power 14. drift tiden øges væsentligt med de kraftigere batterier! Op til 45 minutter pr. batteri.

Bestil demo

Fjernbetjent kontrolfunktion

Gør let brug af tænd/sluk-funktion, som vedhæftes dit bælte.

 

Hepa ulpa filter

Opgradér dit standard filter til HEPA eller ULPA filter, når du arbejder i et kontrolleret miljø. Nemt og billigt!

Valgfri i-børste

Får du brug for ekstra sugestyrke ved rengøring af tæpper med høj luv, så vil vores i-børste gøre arbejdet. I-børsten løfter luven op med en aktiv børste, og muliggør herved dybderengøring af skidt og støv.