Kontakt salg på: adiatek@adiatek.dk el. +45 53767644
Ring eller send en sms til: +45 4082 9148 for service og reparation!

IMOP LITE – DIN NYE RENGØRINGSASSISTENT

IMOP LITE - din nye rengøringsassistent

Med Imop Lite får du en rengøringsmaskine som hurtigt og effektivt gør rent i områder, du hidtil kun har kunne gøre manuelt rent. Imop Lite er en rengøringsmaskine hvis lette vægt og en vaskebredde på 37 cm gør den nem at flytte rundt på, og dermed blive brugt på flere etager.

Imop Lite passer perfekt til butikker, toiletter, kontorer og toge med flere.

Klik her for pris, råd og demo

Krafttig rengørinsevne

Trods Imop Lite navnet, er der tale om en rengøringsmaskine der med sine 500 omdrejning/minuttet, har højere omdrejningstal end flere af sine Imop-brødre.

Med sin unikke opretstående design, overføres Imop Lite vægten til børsterne, der kombineret med sin kraftige batteridrevne motor skaber en meget effektiv rengøringsmaskine i sin klasse.

Klik her for pris, råd og demo

Gør rent overalt

Med en vaskebredde på 37 cm er Imop Lite rengøringsassistenten som kan gøre rent alle steder. Derudover er Imop Lite særdeles mobil og nem at transportere rundt. Med dens transporthjul, lette vægt og lille størrelse kan du nemt medbringe din nye rengøringsassistent.

Faktisk vil Imop Lite kunne ligge i bagagerummet i en almindelig personbil.

Klik her for pris, råd og demo

Se mere til Imop Lite

Se promotion-videon fra Iteam omkring Imop Lite rengøringsmaskinen. Filmen er på blot 1 minut og såvel fortæller og viser maskinens fordelagtige funktioner.

  • Vertikalt/lodret design
  • 500 omdrejninger/minut
  • Fantastisk børstetryk
  • Lille vægt
  • Mobil rengøringsmaskine

Klik her og se video