Kontakt salg på: adiatek@adiatek.dk el. +45 53767644
Ring eller send en sms til: +45 4082 9148 for service og reparation!

Baby Plus Lithium

Få et uforpligtende tilbud - pris på leasing eller lejepris! Send mail på kontaktformular eller direkte på mail adiatek@adiatek.dk
Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Produkt Beskrivelse

Baby Plus Lithium køretid på 2 timer.

Baby er en ergonomisk gulvvaskemaskine, der vasker og tørrer gulve ved hjælp af en enkelt børste med en arbejdsbredde på 35 cm. Den er batteridrevet og med indbygget batterioplader.

Baby leveres med batterier på hhv. 24 V og 40 Ah5 Lithium + mulighed for at lade op med en 20 meter ledning imens man arbejder. den lader op imens man arbejder. Med tilhørende interne batterioplader kan Baby lade 100 % op på få timer.

Baby kan gøre rent i ca 2 timer uden ledning alt afhængig af gulvets overflade. På glatte flader kan Baby Lithium køre op til 3 timer uden ledning. Med ledning kan man gøre rent hele dagen! idel til hovedrengøring og håndværkerrengøring.

Den er beregnet til rengøring af gulve og kanter i små eller mellemstore områder, som fx kontorer, forretninger, laboratorier, værtshuse, terrasser, private svømmebassiner, tankstationer, restauranter, skoler, børnehaver og meget andet.

Den fleksible babys mange anvendelsesmuligheder gør, at den kan vaske gulve, polere, skure-rense og kantvaske. Den er specielt populær på hospitaler til kantvask i de lange gange med mere.

kr. 19.995,- + moms el. Ring-skriv for uddybende tilbud