Kontakt salg på: adiatek@adiatek.dk el. +45 53767644
Ring eller send en sms til: +45 4082 9148 for service og reparation!
 

Hvorfor har vi valgt at samarbejde med PACVAC?

Vi har igennem 10 år ledt efter en rygstøvsuger som kunne opfylde alle vores krav.

Nu har vi fundet den producent der laver de bedste og hurtigste rygstøvsugere i verden.

http://www.pacvac.com/images/the-back-pack-advantage.jpg

Altså vil det tage en øvet bruger med mindre møblering og let snavs 8 minutter 25 sek. at støvsuge 304,8 m2 med en rygstøvsuger fra PACVAC og 2.216 m2 på en time.

Med en tilsvarende støvsuger som de fleste kender, med ledning og pose vil det ifølge ovenstående tage 24 minutter at støvesuge 304.8 m2 og dermed vil du kun nå 762 m2 på en time.

Derudover:

Er en centralstøvsuger ofte svær at håndtere da der er mange meter slanger, disse skraber ofte maling af dørkarme og de kan virke tunge. Vigtigt at nævne er, at man stadig har en bøjet og uergonomisk arbejdsgang med en centralstøvsuger, det går langsommere da man skal skifte slangeindput og i øvrigt slæbe slanger rundt.

Igennem alle årene har vi testet forskellige modeller som både blev ulideligt varme når man havde dem på ryggen, de føltes hurtigt tunge og suge-styrke samt batteritid holdt bare ikke godt nok.

Enkelte dele ved seleophæng knækkede et utal af gange og remme skar sig ind i skulder mm.

Vi er iøvrigt...

Registreret forhandlere af PACVAC. KLIK HER

Vigtigt for en PACVAC:

PACVAC skal spændes fast på ryggen som anvist, her medfølger dansk manual samt en film som fortæller og viser hvordan man gør.

Med en PACVAC rygstøvsuger på ryggen går man bare fremad! Man skal aldrig tilbage for at løsne en fastklemt ledning, slås med en snoet ledning, slå maling af karme, skifte strømstikket og sidst men ikke mindst går man oprejst med en PACVAC så man undgår en skæv træt ømhed i skulder, arm og ryggen.

Tryk her for at se DK Manualen til PACVAC Maskinen.

Link til film med anvisninger af service og brug af PACVAC støvsugeren: