Kontakt salg på: adiatek@adiatek.dk el. +45 53767644
Ring eller send en sms til: +45 4082 9148 for service og reparation!

Adiateks gulvvaskemaskiner

Adiateks gulvvaskemaskiner er lavet til vores kunder ud fra jeres ønsker og behov. For Adiatek er det vigtigt at alle kunder oplever et tilhørsforhold til Adiatek. Derfor lytter vi til vores kunder. Kundernes tilbagemeldinger gør vores dygtige ingeniører og effektive produktionsfolk i stand til at skabe gulvvaskemaskiner, der lever op til vores kunders krav. Vores maskiner er udført med stor omhu for at holde den nødvendige høje kvalitet. Vi sælger og leverer gulvvaskemaskiner i hele Danmark, Grønland og Færøerne.

Se udvalgte referencer her

Gulvvaskemaskiner fra Adiatek.dk

Den rigtige gulvvaskemaskine gør al forskel for en god rengøring. Vores maskiner efterlader gulvet skinnende rent og tørt i en enkelt arbejdsgang. Det funktionelle design sørger for enkel håndtering og omhyggelig rengøring. Den innovative teknik sikrer den samme gode kvalitetsrengøring hver gang. Vores design er udført med tanke på dine medarbejdere og sikrer en ergonomisk og let arbejdsgang. Alle vores gulvvaskemaskiner vasker, polerer og tørrer gulvet i en og samme proces. Adiatek har gulvvaskere i alle størrelser, så du kan finde en, der passer til dit behov. Med den rigtige maskine får din virksomhed rengøring af høj kvalitet og sparer samtidig tid og ressourcer. Adiatek har små gangbetjente maskiner, der passer godt til mindre kontorer og restauranter, mens vores store sit-on top gulvvaskemaskine klarer de store industriarealer.

 

Bestil en gulvvaskemaskine-demo

Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige gulvvaskemaskine? Adiatek kommer gerne ud til virksomheden og demonstrerer vores maskiner. Vi giver en grundig vejledning i både funktioner og arbejdskapacitet, så din rengøring optimeres med den rigtige maskine. Kontakt os, hvis du er interesseret i en demonstration af vores gulvvaskemaskiner.

 

Lej din gulvvaskemaskine gennem L’EASY

Nu samarbejder vi med med L’EASY Business - dermed er det blevet endnu nemmere at få en kvalitetsrengøring. Den rigtige gulvvaskemaskine gør al forskel for gulvrengøringen. Med en leasingaftale kan du både få den gulvvaskemaskine, du har behov for, og slippe for drift og servicering af maskiner. Du undgår overvejelser om reparation og service og skal ikke undvære gulvvaskemaskine ved eventuel reparation, da vi stiller en tilsvarende til rådighed.

Høj kvalitet

Uanset om du køber eller leaser, fokuserer Adiatek på at levere høj kvalitet til ethvert behov. Vores gulvvaskemaskiner har konkurrencedygtige priser og et førende serviceprogram. Vores ergonomiske og brugervenlige design letter dine medarbejderes arbejde og mindsker sygefravær, øger effektiviteten og sikrer en ensartet høj rengøringsstandard overalt. Adiatek leverer og klargør din nye gulvvaskemaskine og oplærer gerne dine medarbejdere i brug og daglig vedligeholdelse af maskiner. Med en leasingaftale får du også reparation og fuld service i hele leasingperioden, inkluderet en all-risk forsikring, der dækker brand, tyveri, vandskade og uheld m.m

I-Mop gulvvaskemaskine - en af vores største succeser

Vores gulvvaskemaskiner kommer i mange størrelse, men en af de største succeser er vores lille og handy I-mop. I-mop er gangbetjent, kommer til i alle vanskelig kroge og passer perfekt til det mindre kontor, restauranter og butikker. I-mop vasker alle gulvtyper hurtigt og grundigt og sparer på dine medarbejderes kræfter. De undgår ensidige, gentagne bevægelser og gulvet bliver skinnende rent med det samme gode resultat hver gang. Den fleksible maskine kommer til under borde og andre møbler, og kan rengøre en lang række underlag - også i vådrum. I-mop er let at håndtere og transportere og nem at vedligeholde i det daglige. Den sparer også på kemien og er dermed mere miljøvenlig. Skal du bruge en større gulvvaskemaskine? Se resten vores udvalg her.

.