Kontakt salg på: adiatek@adiatek.dk el. +45 53767644
Ring eller send en sms til: +45 4082 9148 for service og reparation!

Adiateks gulvvaskere er effektive

Adiateks mission er at udvikle de bedste rengøringsløsninger for alle vores kunder. Vores løsninger skal tage hensyn både til mennesker og miljø. Derfor skal vores gulvvaskere også  være ergonomisk korrekte, lette at betjene, holde en høj kvalitet og gøre grundigt rent.

En effektiv gulvvasker sparer tid og medvirker til en omhyggelig rengøring hver gang den er i brug.

Vores gulvvaskere har et funktionelt og brugervenligt design med fleksible systemer, så den samme maskine både kan polere, vaske, kantvaske og skure. Selv det mest genstridige snavs må give efter for maskinbørsterne.

Der findes en gulvvasker til ethvert behov. Vores små, gangbetjente maskiner er ideelle til  mindre kontorer, restauranter m.m., mens de større modeller er effektive til store industriarealer og lange gangarealer. Har du brug for demonstration eller hjælp til at vælge den rigtige gulvvasker til dit firma, er du altid velkommen til at kontakte Adiatek. Vi kommer gerne ud til jer og demonstrerer vores produkter, så I er sikre på at få jeres behov opfyldt.  

Fordelen med gulvvaskere

Gulvrengøring er ofte en af rengøringspersonalets største opgaver - og jo større gulvareal, jo større bliver opgaven! Med den rigtige gulvvasker bliver rengøringen let og tilgængelig. En god gulvvasker sparer dit personale for både tid og kræfter. Vi har ergonomiske løsninger, der tager hensyn til høje rengøringsstandarder og dit personale.

Vores gulvvaskere vasker ud til kant og tørrer gulvet i samme arbejdsgang. Med den rette maskine kan du få dit behov opfyldt, hvad enten det er at kunne vaske under borde i små lokaler eller at rengøre store gulvarealer. Uanset hvilken størrelse gulvvasker du har behov for, efterlades gulvet skinnende rent og tørt. Adiateks gulvvaskere kan både klare gulvarealer med mange besøgende og industrihaller med vanskelig snavs.

Gulvvask med en gulvvasker sparer ikke bare tid og kræfter, men sparer også på vand og rengøringsmiddel og er dermed mere skånsomt mod miljøet.

Vores gulvvaskere

Vi kommer som sagt gerne på besøg og fremviser vores gulvvaskere, så du har mulighed for at vælge den rigtige til dit behov og få en grundig instruktion. Vi oplærer selvfølgelig også gerne dine medarbejdere. Adiatek tilbyder både kurser på vores in-house akademi, så dit personale kan udføre det bedst mulige arbejde med vores gulvvaskere. Adiatek tilbyder også instruktionsvideoer, der let og visuelt fremviser alle funktioner. Vores videoer demonstrerer praktisk brug og rengøring, samt instruktioner i vedligehold og udskiftning af dele på gulvvaskerne. Du kan selvfølgelig også få en manual med instruktioner. Både manualer og instruktionsvideoer til vore gulvvaskere findes på flere sprog, så indkøbere og rengøringspersonale kan oplæres uanset sprog.

Adiatek har stor brancheindsigt og mener derfor at vidensdeling er essentielt - også i rengøringsbranchen. Uden en grundig baggrundsviden og et nært samarbejde med vores partnere, kan vi ikke producere og udvikle de bedste gulvvaskere. Derfor er det også vigtigt for os at vores partnere kan holde sig opdateret med de nyeste udviklinger, anvende dem, og komme med input til os. Det gør vi allerbedst gennem at dele vores viden om gulvvaskere med vores kunder.

Vores allerstørste succes indenfor gulvvaskere er modellen Baby, der med sin lille størrelse og gode ergonomi kan foretage det samme arbejde som en traditionel gulvmoppe  - men med langt mindre arbejdsbelastning for rengøringspersonalet og mindre tidsforbrug. Baby har desuden vundet den internationale branchepris  Clean Green Afidamp Award for innovation og bæredygtighed. Det er en årlig pris, der uddeles i den professionelle rengøringsindustri til produkter, virksomheder eller tjenesteydelser, der prioriterer miljøet højt. Det er ikke uden grund at vi er stolte af vores gulvvaskere hos Adiatek.

Læs mere om vores gulvvaskemaskiner

Bestil en gulvvaskemaskine-demo

Bestil en demo i dag, og lad os vise dig, hvad en gulvvaskemaskine kan gøre for din virksomhed.