Kontakt salg på: adiatek@adiatek.dk el. +45 53767644
Ring eller send en sms til: +45 4082 9148 for service og reparation!

Gulvvaskemaskine fra Adiatek.dk

- kvalitet i rengøringen

Den rette gulvvaskemaskine kan gøre en verden til forskel. Oplev fordelene med en gulvvaskemaskine fra Adiatek, der effektivt efterlader gulvet skinnende rent.

Et funktionelt design sikrer en let håndtering og en grundig rengøring, imens innovativ teknik sørger for kvalitetsrengøring hver gang. Maskinerne både vasker og polerer, og gulvet efterlades naturligvis helt tørt, når gulvvaskeren har været forbi. Ligesom der er fokus på et ergonomisk design, som sikrer en let og behagelig håndtering i alle faser af arbejdet. Med den rette gulvvaskemaskine opnår virksomheden både en rengøring af høj kvalitet, og der spares masser af tid på gulvvasken.

Der findes en gulvvaskemaskine til ethvert behov. De mindre maskiner, som betjenes gående, er optimale til de mindre kontorarealer eller restauranter. Baby gulvvaskemaskine er vores mindste gulvvasker, som med et snuptag kommer rundt i alle kroge, imens Diamond er vores største, perfekt til store industriarealer.

Ved spørgsmål om gulvvaskemaskinen er der hjælp at hente hos vores support

 

Læs om vores kendte rengøringsmaskine Ruby, der er et nummer større end Baby gulvvasker.

Har du svært ved at vælge den rette gulvvaskemaskine, kommer vi gerne ud til virksomheden og giver en fremvisning af vores maskiner. Med en grundig demonstration af både funktioner og arbejdskapacitet giver vi en grundig vejledning, så vi sikrer, at arbejdsgangen optimeres med den rette rengøringsmaskine.

 
Bestil en gulvvaskemaskine-demo

Er du interesseret i en fremvisning hos din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

Bestil en demo i dag, og lad os vise dig, hvad en gulvvaskemaskine kan gøre for din virksomhed.