Kontakt salg på: adiatek@adiatek.dk el. +45 53767644
Ring eller send en sms til: +45 4082 9148 for service og reparation!

 

Spill Tackle | Oprydning og rengøring efter olie og lækager

 

Fjern kemisk spild hurtigt, effektivt og miljøvenligt

Fjern let, hurtigt og effektivt uønsket olie, fedt, maling, hydrauliske væsker eller anden spild. Prøv de revolutionerende granulater fra Spill Tackle.

Spill Tackle granulaterne absorberer direkte ved kontakten med dit spild og giver en hurtig, effektiv og miljøvenlig oprydning. Spill Tackle er fire gange mere absorberende end eksempelvis ler, og giver samtidig en økonomisk og bæredygtig oprydningsløsning, til at fjerne uønsket spild og lækager.

Klik her og se hvor effektivt Spill Tackle absoberer oliespild

Nederst på siden kan du se flere videoer af Spill Tackle in action.

 


Miljøvenligt & Bæredygtigt

De absorberende granulater er lavet af organiske landbrugs- og skovbrugsmaterialer. Dette gør at Spill Tackle nedbrydes i miljøet sammen med de indkapslede carbonhydridvæsker.

Alle produkter pakkes i genanvendte emballager (plastposer), som tåler alt slags vejr. Spill Tackle produkterne er derfor altid klar til at arbejde for dig, uden at du skal bruge en masse energi og ressourcer på at beskytte produktet for det danske vejr.

 

Køb Spill Tackle

Kontakt os på 53767644 eller 
på mail adiatek@adiatek.dk

KLIK HER FOR AT BESTILLE SPILL TACKLE

  • 25 Liter sæk
  • DKK 187,00 per sæk (ekskl. moms)

Vi giver dig gerne et tilbud på paller med 50 sække a 25 Liter - kontakt os for tilbud

 

USDA Certificeret

Spill Tackle er USDA Certified Biobased Product, som er en akkreditering til produkter der demonstrerer at dets ingredienser kommer fra vedvarende biologiske kilder. Certificeringen viser blandt andet, hvor meget af produktet der er lavet biobaseret indhold. For Spill Tackle er dette på hele 98 %.

Tilbage i 2002 indledte det amerikanske landbrugsministerium (USDA) USDA BioPreferred®-programmet. Dette i et tiltag for fremme interessen og viden omkring Biobaserede produkter, og erstatte behovet for mange oliebaserede produkter, hvilket reducerer vores afhængighed af fossile brændstoffer.


Spill Tackles videoer

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at teste om du er en menneskelig besøgende og for at forhindre automatiserede spamindlæg.